Vakantiehuis Achterhoek

Ons vakantiehuis

Buiten alle faciliteiten op het recreatiepark hebben wij ervoor gezorgd dat het u tijdens uw vakantie aan niets ontbreekt. Zo beschikt ons vakantiehuis over 2 ruime slaapkamers, 1 toilet, een ruime badkamer met een douche inclusief badmeubel en 2e toilet. Ook is er een zeer ruime woonkamer met open keuken en is de woning geplaatst op een grote kavel van 550 vierkante meter. Verder heeft u de beschikking over diverse boeken, dvd films en spelletjes.

wanneer u ons huis wilt boeken is dat natuurlijk geen enkel probleem. U kunt direct boeken door op de onderstaande knop te klikken. Ons huis wordt tijdens het boeken omschreven als Hackfort 4 nr 95.

Woonkamer
* 4 persoons eettafel
* 2 persoonsbank
* 3 relax fauteuls
* radi0 / cd speler
* dvd speler
* Televisie
* diverse dvd films
* diverse spelletjes
Keuken
* koel-vries combinatie
* combimagnetron
* 4 pits gasfornuis
* afzuigkap
* vaatwasser
* koffiezetapparaat en senseo
* waterkoker
* pannen
* bestek
Slaapkamers
* 2×2 boxsprings
* nachtkastjes
* bedverlichting
* ruime kasten
* dekbedden en kussens
* extra deken en slaapzak
Badkamer
* badmeubel
* toilet
* douche
* extra stopcontact

WiFi / internet

Internet is tijdens onze vakantie niet meer weg te denken. Wij hebben ons vakantiehuis uitgerust met WiFi zodat u tijdens uw vakantie kunt genieten van wat het internet u te bieden heeft.

Tijdens uw verblijf in vakantiehuis “De Kraanvogel ” ontvangt u tevens een code. Met deze code Kan 1 persoon inloggen op een speciale website van Europarcs Resort de Achterhoek. Deze persoon kan dan onbeperkt internetten. Wanneer u een Premium internetpakket aanschaft kunt u met maximaal 4 personen gebruik maken van internet.

Televisie

Er zijn wel eens van die dagen dat het weer niet optimaal is of u heeft een dag dat u gewoon lekker rustig wil bijkomen. Ook voor deze dagen kunt u gerust uw vakantie bij ons boeken. Ons vakantiehuis beschikt over een Full HD tv welke is aangesloten op een digitaal signaal. Hierdoor kunt u genieten van vele televisiekanalen welke worden weergegeven in een perfecte kwaliteit.

Verder is het zenderaanbod extra uitgebreid met Filmnet. Filmnet beschikt inmiddels over een aantal verschillende zenders welke u kunt bekijken. Zo kunt u o.a.genieten van Filmnet Premiere, Sundanche, Action en Family.

Honden en roken

Wij zien graag dat iedereen een gezellige en ontspannen vakantie heeft. Ondanks dat wij van dieren houden en ook roken geen probleem vinden hebben wij gemeend ons vakantiehuis dieren en rookvrij te moeten houden.