Vakantiehuis achterhoek
In de omgeving van Lochem zult u zich niet snel vervelen. Er zijn vele bezienswaardigheden welke absoluut een bezoekje waard zijn. Ook wij zijn bij elk bezoek weer aangenaam verrast wat Lochem en de Achterhoek ons te bieden heeft.

Zo hebben wij een aantal leuke links voor u opgezocht en wanneer u onze website vaker bezoekt zult u zien dat wij deze regelmatig zullen updaten. Alvast veel plezier toegewenst.
De gemeente Bronckhorst kenmerkt zich door de vele toeristische trekpleisters. Tijdens uw vakantie zijn deze zeker de moeite waard om te bezoeken. Wist u bijvoorbeeld dat Bronckhorst het kleinste dorp van Nederland is welke over stadsrechten beschikt?

VVV Bronckhorst heeft een leuke promotievideo gemaakt welke u hieronder kunt bekijken.
Of bent u wel in voor een wat actievere activiteit?

Wat dacht u van een ouderwetse solex tour door de Achterhoek? Zo kunt u bij www.solex-verhuurachterhoek.nl de leukste solexen huren voor een gezellige tocht.
Niet alleen Lochem is mooi en gezellig maar ook in de omgeving van Lochem hebben wij alvast een kijkje genomen. Wij hebben een aantal foto’s gemaakt om u een indruk te geven wat er allemaal te zien is.

Heeft u ook leuke foto’s welke wij op onze website mogen plaatsen? Stuurt u deze dan naar ons op en wij zullen deze op onze foto pagina publiceren.

Boek nu een vakantie in "Vakantiehuis De Kraanvogel"

De foto's kunnen afwijken op de website waar u op boekt.
Nu boeken

Ons adres:


Ploegdijk 2

7241SC

Lochem
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram