7 berichten.
Jannie en Piet de Boer Jannie en Piet de Boer uit Apeldoorn schreef op 01/10/2019 om 12:52
Ja, wat moet je nog schrijven als je voorgaande berichten in dit gastenboek gelezen hebt. Het is inderdaad prachtig, stil, goed en compleet ingericht. Het is in één woord: AF. Nog een tip in de omgeving: Wij zijn naar Bredevoort geweest. Een dorpje waar ontzettend veel boeken verkocht worden. Tijdens Bredevoort Schittert (in de maand september) is het dorp met duizenden kaarsje verlicht. Programma is op internet te vinden. Kortom een fijne week gehad met veel fietsen in de omgeving en genieten van wat de Kraanvogel te bieden heeft. Ger en Riet, bedankt voor de gastvrijheid.
Huib Jansen Huib Jansen uit Delft schreef op 10/03/2019 om 15:41
Huib en Marga Jansen uit Delft. Wat een heerlijk knus ingericht huis gelegen op een heel mooi rustig plekje op Resort de Achterhoek. Wij gaan er dit jaar voor de zevende keer naar toe. Heerlijk fietsen in de bosrijke omgeving, we genieten van alles wat de Achterhoek en de ‘Kraanvogel’ ons biedt.
Richard Schouten Richard Schouten uit Barendrecht schreef op 20/12/2018 om 16:11
Wat een heerlijk huisje en wat een heerlijk park. Wij zijn er al meerdere malen geweest en nog steeds ontdek je weer wat nieuws. In de omgeving kan je echt heel veel routes fietsen, maar je kan ook makkelijk naar leuke steden als Deventer, Enschede, Zutphen en Arnhem. Ook Lochem is meer dan de moeite waard. Wat ik al zei, we zijn hier meerdere malen geweest in dit mooie huis (wat echt als thuis aanvoelt) en hopen er ook nog vaker te komen.
Anja Kroon-van Drie Anja Kroon-van Drie uit Amersfoort schreef op 18/07/2018 om 15:02
Vorig jaar en dit jaar opnieuw in de maand april heel erg genoten van dit heerlijke huis. Alles wat je maar wenst om een fijne, ontspannen vakantie te hebben is aanwezig. De ligging op het mooie park is ideaal. Je voelt de rust en hoort alleen de vogels, welke dan ook elke dag door mij verwend worden met iets lekkers in het voederhuisje. Lochem en omgeving zijn prachtig. Veel mogelijkheden voor fijne fietstochten in de natuur en ook leuke dorpen om een bezoekje te brengen. Een aanrader is om Huis Verwolde in Laren te bezichtigen. Een leuke gemoedelijke sfeer en interessante rondleiding. Verder zijn wij met de auto naar Ahaus in Duitsland geweest. Altijd even leuk om rond te kijken. Wij vinden ''de Kraanvogel'' een fantastisch huis en komen graag nog eens terug!!!
Trudy den Breejen Trudy den Breejen uit Oud-Beijerland schreef op 27/06/2018 om 19:45
Inmiddels twee keer met vakantie geweest in deze prachtige vakantiewoning. Het voelt als thuiskomen. Heerlijk groot huis, sfeervol ingericht, precies mijn smaak en heerlijke bedden. En wat ik erg belangrijk vind dat het schoon is en dat was het alle keren. Omdat wij veel fietsen is de Achterhoek een uitgelezen gebied voor heel veel mooie dagtochten. Het plaatsje Lochem hebben we eigenlijk nog nooit goed bekeken, omdat we altijd op de fiets zitten maar dat doen we de volgende keer want die komt er beslist.
Femke Femke uit Friesland schreef op 17/09/2017 om 13:28
Wat een rust, wat een heerlijke plek! We hebben enorm genoten van het fijne huis en de prachtige omgeving. Het huis zelf is ruim, erg smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Vanuit de woning loopt je binnen een minuut het bos in om uren te wandelen. Qua omgeving is de Achterhoek een cadeautje. Zoveel mooie plekjes om te ontdekken. Een absolute aanrader! We komen graag nog eens terug.
Rene Rene uit Spijkenisse schreef op 03/05/2017 om 11:20
Elke keer wanneer wij in vakantiehuis de kraanvogel zijn genieten wij weer volop van alle mogelijkheden. Wij komen zeker terug.